web
Gå videre til innholdet

Følg oss

Unikt og nyskapende, med tanke på fremtiden

Kontakt oss

Personvernerklæring

 

AVSNITT 1 - HVA GJØR VI MED DINE DATA?

Når du handler i butikken vår, samler vi inn personopplysninger som navn, adresse og e-postadresse, som en del av kjøps- og salgsprosessen.

Når du besøker butikken vår, mottar vi også automatisk datamaskinens IP-adresse som gir oss informasjon som vil hjelpe oss å lære om din nettleser og operativsystemet.

Markedsføring via e-post: Med ditt samtykke kan vi sende deg e-poster med informasjon om butikken vår, nye produkter og andre oppdateringer.

AVSNITT 2 - INNHOLD

Hvordan får vi ditt samtykke?

Når du gir oss din personlige informasjon for å fullføre en transaksjon, bekrefte ditt kredittkort, registrere en bestilling, arrangere levering eller returnere et kjøp, antar vi at du samtykker til innsamling og bruk kun til dette formålet.

Hvis vi ber om dine personopplysninger av en annen grunn, som for eksempel til markedsføringsformål, vil vi enten be deg dirkete om ditt samtykke eller gi deg muligheten til å takke nei. 

AVSNITT 3 - SHOPIFY

Butikken vår ligger på Shopify Inc. Det er en nettbasert e-handelsplattform som gir oss mulighet til å selge produktene og tjenestene våre.

Dine data lagres via Shopifys datalagring, databaser og den generelle Shopify-appen. Den lagrer dataene dine på en sikker server bak en brannmur.

AVSNITT 4 - INFORMASJONSKAPSLER

Nettstedet bruker "informasjonskapsler", det vil si tekstfiler som er lagret på brukerens datamaskin, nettbrett eller mobilenhet for å gjenkjenne enheten og huske innstillingene, samt for statistisk analyse og passende innholdsmålretting. Informasjonskapsler kan ikke inneholde skadelige filer som virus eller annet. Det er mulig å slette eller blokkere informasjonskapsler.

For å gi oss best mulig innsikt og datasammenligning for nettstedet vårt, bruker vi følgende analyseverktøy basert på de ovennevnte anonyme dataene: Google Analytics, Facebook Pixels og Google Tag Manager.

Du har rett til å velge bort analysen vår når som helst – men vi setter pris på at du hjelper oss med å forbedre nettsiden vår, slik at vi kan forstå på hva og hvor vi bør fokusere vår innsats.

AVSNITT 5 - PERSONLIGE OPPLYSNINGER

Personopplysninger er all informasjon som kan spores tilbake til en enkeltperson. Når du bruker nettsiden vår, vil vi samle og behandle en rekke slike opplysninger, samt ved bruk av følgende tjenester: nyhetsbrev, nettbutikksalg, analyseverktøy, tilbud.

Vi samler og behandler vanligvis følgende type opplysninger: en unik identifikator, teknisk informasjon om din datamaskin, nettbrett eller telefon, IP-adresse, geografisk plassering (land og byområde) og sidene du klikker på. Dette skjer kun så lenge du er på nettsiden vår.

Du har rett til innsyn i dataene vi har om deg. Du kan be om å få eksportert en fil med de personopplysningene vi har om deg, inkludert dataene du har gitt oss. Du kan også be om sletting av alle personopplysninger. Dette gjelder ikke data som vi er forpliktet til å beholde av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

 

Kundetilfredshet

Vår kundeservice er kåret til en av Norges beste.

Track & Trace

For øyeblikket tilbys gratis frakt over hele landet.

Ikke fornøyd?

Du kan få pengene tilbake innen 14 dager etter kjøp.

SSL-sertifisert

Dine opplysninger er 100% sikre når du handler hos oss.